exkluzív ajándék nőknek melyek egyediek kezdőkép

Exkluzív ajándék nőknek, melyek egyediek 1


Valami emlékezetes, exkluzív ajándékot keres nőknek? Mutatunk néhány jó ötletet. Következnek a legjobb exkluzív ajándék ötletek nőknek, melyek mindig örömet okoznak.

Azt mondják, a férfiaknak ajándékot találni, könnyebb a nőknek. Ebben van igazság. Az otthon kialakítása, berendezése legtöbbször a nőkhöz áll közelebb. Nagyon sokféle terület kínál kifejezetten a nőknek ajándékot. Az viszont tény, hogy kevés az olyan színvonalú, ami árban elérhető, és mégis elmondhatjuk: ez valóban exkluzív ajándék nőknek.

exkluzív ajándék nőknek melyek egyediek Paul Gauguin

Női ajándék ötletek

Ha az „exkluzív ajándékok nőknek” témában keresgélünk, először is tisztázzuk a szó jelentését. Mire mondjuk, hogy exkluzív? Ami elegáns, választékos, magas minőségű, és egyfajta előkelőség lengi körül. Ilyen például a megrendelt portré vagy egy híres kép festménymásolata.

Eljegyzés, házasságkötés kapcsán nagyszerű ajándék páros portré vagy a pár kedvelt híres festményéről készült festménymásolat. Amikor már megvan az első otthon, a lehetőségek száma is kibűvöl az exkluzív ajándék ötletek terén. Megszületnek a gyerekek, a róluk készült festmény portrék, garantált meglepetésnek számíthatnak. A nappalitól a hálószobáig, az összes fontosabb helységbe kerülhet valami szép festmény a falra.

exkluzív ajándék nőknek melyek egyediek Van Gogh

Ajándék tanárnőnek

Egy tanárnőnek viszonylag egyszerű megfelelő ajándékot találni. Akár gimnáziumi, akár az egyetemi évek elég hosszúak ahhoz, hogy a diákok alaposabban megismerjék a tanár személyiségét. Látják, amit oktat, a kutatási oktatási területeit, a hobbiját vagy más érdeklődési körét. Gyakran szenvedélyesen kutat az adott tudományágban, például az irodalomban, vizsgál egy adott korszakot, egy adott írót. Garantáltan sikeres ajándék lehet egy ehhez köthető festmény, festménymásolat, például híres költőkről írókról, vagy hozzájuk köthető történelmi helyszínek.

exkluzív ajándék nőknek melyek egyediek Mucha

Ajándék nőknek születésnapra

A festmény időtálló, értéket hordozó ajándék minden korosztálynak. Ne csak ékszerben gondolkodjunk, amikor az ajándék nőknek kérdés elénk kerül. Például a születésnapra vásárolt meglepetés nem nélkülözheti az olajfestmények témakörét. Természetjárás, hobbi, kertészkedés családi vonatkozású emlékek, helyek − mind nagyon sokféle ötletet ad egy egyedi, exkluzív ajándék megtervezéséhez.

exkluzív ajándék nőknek melyek egyediek Cezanne

Születésnapi ajándék 40 éves nőknek

Erre az életkorszakra szakmai és családi területen is stabil meghatározott viszonyok alakulnak ki. Ha ehhez kapcsolva keresünk exkluzív ajándékokat, íme, néhány ötlet: akár a családi kedves kirándulások, nyaralások helyszínei, akár a híres festők által megfestette tájak másolatai. A gyerekekről portrék.

exkluzív ajándék nőknek melyek egyediek Mucha 2

Ajándék 50 éves korú nőknek

Egy 50 éves nő számára az ajándék ötletet nyugodtan lehet a fentebbiek közül is választani. Ugyanakkor ebben az életkorban gyakran új érdeklődési körök bukkanhatnak elő. Valamiféle gyűjtési szenvedély: van aki régi porcelán babákat, gyűjt, javít. Vannak vállalkozó hölgyek, akiknek szakmájukhoz kapcsolódóan érdemes festménymásolattal kedveskedni. Irodájuk ezáltal még elegánsabbá válhat.

hirdetés

Ajándék idősebb nőknek

E korosztály számára lassan a nyugdíjazás, az aktív pihenés időszaka köszönt be. Általában több szabadidő jut, a hobbikra, legyen az sport, természetjárás, több idő jut a családra is. Mindegyik témával kapcsolatban találunk megfelelő festményt, például egy kedves táj vagy városrészlet. Mindig sikeres ajándék lehet az unokák gyermekkori pillanatának megörökítése festményen. Sőt, az sem ritka, hogy kedvenc háziállatának portréját szeretné látni olajfestményen.

 exkluzív ajándék nőknek melyek egyediek Emil Nolde

Összegzés

A festmény kifogástalan választás, és értékes exkluzív ajándék a felnőtt nőknek. Biztosan állítható, hogy minden korosztályhoz és minden érdeklődési körhöz találunk megfelelő festményt. Mivel a festmény tökéletesen az egyéniségre szabható, garantált a siker.

 


Névjegy: Kajdocsi-Gera Ildikó

Kajdocsi-Gera Ildikó művészeti tanulmányait képző és iparművészeti szakközépiskolában kezdte. Főiskolai évei alatt rajzot, festészetet és a művészettörténet tanult. Gyakran merít inspirációt a régi idők mestereinek alkotásiból. A portrék és életképek festése is közel áll hozzá.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Egy kis gondolat “Exkluzív ajándék nőknek, melyek egyediek