exkluzív ajándék férfiaknak kezdőkép

Exkluzív ajándék férfiaknak, melyekre mindig emlékezni fognak 1


Valami emlékezetes,exkluzív ajándékot keres férfiaknak? Mutatunk néhány jó ötletet. Következnek a legjobb exkluzív ajándék férfiaknak, melyekre mindig emlékezni fognak.

Ha az exkluzív ajándékok férfiaknak témában keresgélünk, először is tisztázzuk a szó jelentését. Mire mondjuk, hogy exkluzív? Ami elegáns, választékos, magas minőségű és egyfajta előkelőség lengi körül. Ilyen például a megrendelt portré vagy egy híres kép festménymásolata.

Tipp: Exluzív ajándék nőknek

Cáspar Dávid Friedrich 2

Caspar David Friedrich

 

Férfi ajándék ötletek

A festmény egy exkluzív ajándék bármilyen jeles alkalomra férfiak számára is. A világ képzőművészet kincsei kifogyhatatlan ötleteket kínálnak ajándékozásra. A kiváló minőségű festmények idő és értékállóak. A festmény olyan exkluzív ajándék, ami tökéletesen egyénre szabható.

hirdetés

 

Exkluzív ajándékok férfiaknak

Sok ajándékozni szándékozónak gondot jelent férfiak számára megfelelő ajándékot találni. Pedig ha egy kicsit ismerjük az illető érdeklődési körét, máris kínálkozik egy remek lehetőség, egy ahhoz kapcsolódó festménymásolat. Ez kifejezetten exkluzív, sőt nemcsak különleges ajándék, de maradandó is. Biztosan örömet szerez az ajándékozó egy olajfestménnyel, egy híres kép minőségi másolatával.

Caspar David Friedrich

Caspar David Friedrich

 

Férfi tanárnak ajándék

Férfi tanárnak viszonylag egyszerű megfelelő ajándékot találni. Akár gimnáziumi, akár az egyetemi évek elég hosszúak ahhoz, hogy a diákok alaposabban megismerjék a tanár személyiségét. Látják, amit oktat, a kutatási oktatási területeit, a hobbiját vagy más érdeklődési körét. Gyakran szenvedélyesen kutat az adott tudományágban, például a történelemben vizsgál egy adott korszakot. Garantáltan sikeres ajándék lehet egy ehhez köthető festmény, festménymásolat, például csatajelenet, történelmi életképek.

Paolo Uccello

Paolo Uccello

 

Férfi ajándék születésnapra

A festmény időtálló, értéket hordozó ajándék minden korosztálynak. A férfi ajándék ötletek születésnapra nem nélkülözhetik az olajfestmények témakörét sem.Madárvilág, természetjárás, történelmi korszakok, hobbi, repülés, családi vonatkozású emlékek, helyek − mind nagyon sokféle ötletet ad egy egyedi, exkluzív ajándékhoz tervezéséhez.

Exkluzív ajándék férfiaknak: Robert Taylor festménye

Robert Taylor

 

40 éves férfi születésnapi ajándék

Erre az életkorszakra szakmai és családi területen is stabil meghatározott viszonyok alakulnak ki. Ha ehhez kapcsolva keresünk exkluzív ajándékokat, íme, néhány ötlet: akár a családi kedves kirándulások, nyaralások helyszínei, akár a híres festők által megfestette tájak másolatai.

Paul Cezanne

Paul Cezanne

 

50 éves férfi ajándék ötlet

50 éves férfi számára az ajándék ötletet nyugodtan lehet a fentebbiek közül is választani. Ugyanakkor ebben az életkorban gyakran új érdeklődési körök bukkannak elő. Valamiféle gyűjtési szenvedély: van, aki régi érméket, motorokat gyűjt, javít. Vállalkozóknak pedig szakmájukhoz kapcsolódóan érdemes festménymásolattal kedveskedni. Irodájuk ezáltal még elegánsabbá válhat.

 

Anton Melbye

Anton Melbye

 

60 éves férfi születésnapi ajándék

Ennek a korosztálynak lassan a nyugdíjazás az aktív pihenés időszaka köszönt be. Általában több szabadidő jut, a hobbikra, legyen az sport, természetjárás, hajózás és több idő jut a családra is. Mindegyik témával kapcsolatban találunk megfelelő festményt, például egy kedves táj vagy városrészlet. Mindig sikeres ajándék lehet az unokák gyermekkori pillanatának megörökítése festményen.

Exkluzív ajándék férfiaknak: Henri Rousseau festménye

Henri Rousseau

 

Összegzés

A festmény kifogástalan választás és exkluzív ajándék bármely férfikorosztály számára. Biztosan állítható, hogy minden korosztályhoz és minden érdeklődési körhöz találunk megfelelő festményt. Mivel a festmény tökéletesen az egyéniségre szabható, garantált a siker.

Caspar David Friedrich

Caspar David Friedrich

 


Névjegy: Kajdocsi-Gera Ildikó

Kajdocsi-Gera Ildikó művészeti tanulmányait képző és iparművészeti szakközépiskolában kezdte. Főiskolai évei alatt rajzot, festészetet és a művészettörténet tanult. Gyakran merít inspirációt a régi idők mestereinek alkotásiból. A portrék és életképek festése is közel áll hozzá.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Egy kis gondolat “Exkluzív ajándék férfiaknak, melyekre mindig emlékezni fognak