Étkező berendezési ötletek neked

Étkező berendezési ötletek a képzőművészet erejévelAz étkező berendezése fejtöréstokozhat. Tagadhatatlan, napjainkban a felgyorsult élettempó ritkán teszi lehetővé, hogy a család rendszeresen együtt étkezzen. Ezért fontos, hogy a közösen eltöltött reggeli vagy vacsora hátterét a lehető legkellemesebb környezet adja. Ehhez adunk tippeket az étkező berendezési ötletek segítségével.


A lenti festmények másolatai itt megrendelhetők>> Festményrendelés

Az étkező, mint életérzés

Ha az étkező, mint életérzés lesz jelen a mindennapokban, sokat tettünk az egészségünk érdekében. Rohanunk, egész nap nincs időnk enni, vagy sokszor futtában bekapunk valamit, aztán tablettákat szedünk gyomorégés ellen. Ismerős?

Étkező berendezési ötletek
Étkező berendezése Gauguen festményeinek másolatával

Mindenki tudja, hogy amit eszünk, és amilyen körülmények között fogyasztjuk el, az kihat a napi hangulatunkra, és hosszú távon az egészségünkre. Ezért hangsúlyozzák az orvosok és a pszichológusok is, az étkezés nyugodt körülményeinek fontosságát.

Étkező berendezési ötletek

Az étkező berendezési ötletek azért fontosak, mert sok esetben ez a helyiség a ház középpontja.

Mindenképpen olyan közösségi tér, amit elsősorban a kényelem, a praktikus elrendezés, a helykihasználás szempontjai szerint alakítunk ki.

Ugyanakkor törekedjünk az esztétikumra, egy kis odafigyelés sokszorosan megtérül.

Étkező berendezési ötletek

Az étkező dekoráláshoz hozzájárulnak a fali díszek. Nem érdemes túlzsúfolni, hiszen nem kiállítási felület, de egy jól megválasztott festmény jelentősen megnöveli a pozitív hatást.

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy konyhai eszközök fotóit függesztik ki. Ne tegyük! Az étkezés, ezért az étkező is legyen mindig bensőséges hangulatú.

Több mint étkező, faldekoráció

Az étkező néha különálló helyiség, máskor egy térben van a dolgozószobával vagy a nappalival, sok esetben átmenet a nappali és a konyha között.

Étkező berendezési ötletek

Olyan hely, amit érdemes esztétikusan kialakítani. Több mint étkező, hiszen itt a vendégeinket is leültetjük. A faldekoráció kellemes hangulatot adhat, kiemelheti a bútorokat, és színeivel harmóniát teremthet.

Nagy belmagasságú lakások étkezőjénél különösen ajánlott a hely kihasználása. A faldekoráció helyes optikai megoldásai a kis tereket nagyobbá varázsolhatják, a nagyokat leszűkíthetik. Néhol szükség van elválasztó falrészre, amit mindenképpen érdemes egy odaillő képpel feldobni.

Összegzés

Az étkező berendezési ötletek számtalan lehetőséget adnak. Akár a modern, a minimalizált, a rusztikus vagy a klasszikus stílus a kedvencünk, minden megoldással széppé varázsolhatjuk. Arra is több jó példa akad, hogyan lehet a konyha munkaterületét és az étkezőt összekapcsolni.

hirdetés

A lenti festmények másolatai itt megrendelhetők>> Festményrendelés


Névjegy: Kajdocsi-Gera Ildikó

Kajdocsi-Gera Ildikó művészeti tanulmányait képző és iparművészeti szakközépiskolában kezdte. Főiskolai évei alatt rajzot, festészetet és a művészettörténet tanult. Gyakran merít inspirációt a régi idők mestereinek alkotásiból. A portrék és életképek festése is közel áll hozzá.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .