Céges ajándék ötletek


Örök dilemma, hogy üzleti partnereinket milyen ajándékkal lepjük meg. A figyelmesség mindig megtérül, érdemes időt szánni a kiválasztásra. A minőségi céges ajándék ötletek tudatos választás eredményei, mélyítik az üzleti partnerkapcsolatot, erősítik a bizalmat. A sikeres együttműködés egyik jól bevált eszköze.

A céges ajándékként adott, minőségi olajfestmény másolatok mindig örök értéket képviselnek. A művészeti hátterük miatt időtállóak, ugyanakkor nagyon emlékezetes, személyes emlékké válnak. Pár példán keresztül bemutatjuk, milyen szuggesztív hatás érhető el a vezetői irodában vagy a tárgyalóban egy-egy odaillő remekmű másolatával.  Íme, néhány céges ajándék ötlet.

különleges festménye szinte átlényegíti a visszafogott, szürke teret. Megajándékozza a szemlélőt egy más világ távlataival, a zöld színek és növényi ornamentika, nyugalmas légkört teremtenek egy-egy tárgyaláshoz, megbeszéléshez.

 

Gauguin kislány portréja ebben a vezetői irodában barátságos légkört teremt. Telített, erős élénk zöld, narancs színei ugyanakkor határozottságot és egyértelműséget sugároznak, a szobának egyfajta tekintélyt adnak.

hirdetés

Kreatív ajándékok

A minőségi festménymásolat a kreatív ajándék kritériumainak is megfelel. Nem feltétlen a pénzügyi értéke miatt, hiszen nem vetekszik az eredeti festmény értékével. Mégis azt az energiát és hatást képest kiváltani, mint amit az eredeti festmények hordoznak.

Egy olajfestmény átnyújtása egyedi és megtisztelő. Csak egy kis tájékozódás szükséges a partner nagyra becsült festője vagy stílusirányzata felől. Ma már az sem ritka, hogy egy sikeres tárgyalás után egyik fél felajánlja, hogy köszönetképpen megrendeli partnere kedvelt festményének másolatát.

Céges ajándék ötletek Dali

 Dali Elfolyó idő festménye csodálatos szimbólum ebben a tárgyalóban. A festmény meleg színei a narancs, piros árnyalatok szinte izzanak. Dali képe tartalmilag és színeiben is remek választás ebbe a tárgyalóba.

 

Céges ajándék ötletek Monet

 Monet festményének színei remek egységet alkotnak ezzel a modern irodai dizájnnal. Az üde, eleven festmény szinte feloldja a nagy felületek hangsúlyos föld színeinek „szigorúságát”.

 

Exkluzív  ajándék ötletek

Természetes igény, hogy egy cégvezető üzleti partnerének valami exkluzívat, különlegeset, egyedit szeretne ajándékozni. Olyat, ami maradandó értéket képvisel. A történelem folyamán a festmények mindig is a magasabb, igényesebb körök kivételes státuszszimbólumai voltak. A mai korban sincs ez másképp. Egy-egy színvonalas festménymásolat ugyanúgy felsőbb minőségi kategória, így kiválóan megfelel céges exkluzív ajándéknak.

 

Céges ajándék ötletek Botticini

Botticini reneszánsz festménye több szempontból is egy különleges ambivalenciát teremt ebben az igazgatói irodában. A modern és szinte sivárságig leegyszerűsített berendezés, a szürke és feketés árnyalatok ellenpontja ez a gyönyörű festménymásolat. A mozdulatok szépsége és a színek harmóniája időtlen nyugalmat sugároz.

 

Céges ajándék ötlet

A céges ajándék ötlet is akkor igazán sikeres, ha valami egészen egyedit tud felmutatni. Pár igen szemléletes példát láthatunk egy-egy vezetői iroda valamint a tárgyaló berendezéséhez. A kiváló minőségű festménymásolat mint céges ajándék ötlet biztos sikerre számíthat. Már az itt bemutatott összeállításokon is feltűnik, miként teszi élővé, dinamikussá a helyiséget. Nyilvánvalóan érzékelhető, hogy egy-egy odaillő festménymásolat szinte átlényegíti a teret.

 

Céges ajándék ötletek Degas

Degas bájos, könnyed, de ugyanakkor intenzív színárnyalatban gazdag festménye balett táncosokról, remekül harmonizál az iroda szürke-narancs dizájnjával.

 

Céges ajándék ötletek Weermer

Weermer képrészlet női alakjának igényes festménymásolata tökéletesen passzol ebbe a kissé rendhagyó irodába. A festmény és a bútorzat sárga árnyalatai melegséget, üdeséget, könnyedséget sugároznak.

Kedvenc céges ajándék ötletek a minőségi festménymásolatok. Ha maradandó és emlékezetes ajándékkal szeretné figyelmességét, elégedettségét kifejezésre juttatni, akkor üzleti partnere számára remek ajándék a festménymásolat. Bármilyen stílusú és hangulatú irodához, modern vagy klasszikus berendezéshez, vagy akár a cég profiljához illő festményt mindig meg lehet találni.

 

Céges ajándék ötletek Weermer

 Weermer finom árnyalatú portréja, a kárminvörös kalappal, melynek tüzes határozott színe nagyon arisztokratikussá teszi ez a dolgozószobát. Ez a szép festménymásolat olyan erős hatást vált ki a szemlélőben, hogy nehezen tudja a szemét levenni róla.

 

Céges ajándék ötletek Van Gogh

Van Gogh festménye ebben az irodában lenyűgözi a belépőt. A festmény és a berendezés napsárga részlete elevenséget és dinamizmust ad a térnek. Azt sugározza, hogy sikeres cégről van szó.

 


Névjegy: Kajdocsi-Gera Ildikó

Kajdocsi-Gera Ildikó művészeti tanulmányait képző és iparművészeti szakközépiskolában kezdte. Főiskolai évei alatt rajzot, festészetet és a művészettörténet tanult. Gyakran merít inspirációt a régi idők mestereinek alkotásiból. A portrék és életképek festése is közel áll hozzá.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .