Festmény rendelés


Ezen az oldalon megrendelheti legkedvesebb festményeit. A festmény rendelés folyamata egyszerű. A lenti űrlap kitöltésével Ön megtette a legfontosabb lépést. A többi már a Da Vinci Stúdió képzőművészének feladata: ecsettel vászonra vinni az Ön elképzelését, kívánságát.

Tippek a festmény rendelés átgondolásához

Találhat ízlésének, lakása stílusának megfelelő, magas minőségben elkészített festménymásolatokat és más egyedi igényeket kielégítő festészeti munkákat.

A Festmény árak oldalon tájékozódhat az árakról.

Festmény rendelés

A nappalinkban vagy munkahelyünkön, a tárgyalóban, sajnos nem lóghat egy eredeti Renoir, Van Gogh vagy egy Rembrandt. A híres, eredeti festmények nemcsak számunkra elérhetetlen anyagi értéket birtokolnak, hanem szellemi minőséget, a különleges világlátás egyediségét hordozzák.

A látás, a látvány, látványon keresztül ható ingerek meghatározzák a hétköznapjainkat. Mindannyian tapasztaljuk, hogy amíg a disszonáns ingerek, felzaklatnak, az esztétikus, ami szépséget hordozó dolgok megnyugtat bennünket. Nagyon fontos, hogy munka- és lakókörnyezetünkben ilyen tárgyak vegyenek körül minket. A szép festmény látványa létünk minőségét javítja.

 

Festmény rendelés folyamata

Töltse ki a lenti űrlapot

✓ Írja meg a festményrendeléssel kapcsolatos elképzelését

A festmény rendelés leadása előtt átbeszéljük a lehetőségeket

✓ Kereshet közvetlenül telefonon is>> Elérhetőség

✓ A részletek egyeztetése után megfestjük álmait

 

Várjuk festmény rendelését!